Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیت کوین روز گذشته یک حرکت نزولی جدید را از زیر سطح ۵۰,۰۰۰ دلار آغاز کرد. اگر روند نزولی ادامه داشته باشد، ممکن است در کوتاه‌مدت شاهد سقوط قیمت‌ها به زیر ۴۷,۵۰۰ دلار باشیم.   به گزارش نیوز بی‌تی‌سی، بیت کوین دو روز پیش در پیگیری روند صعودی خود ناموفق ظاهر شد و فروشندگان یک روند نزولی جدید را از زیر حمایت ۵۰,۰۰۰ دلاری آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا قیمت به زیر ۴۹,۲۰۰ و ۴۹,۰۰۰ دلار سقوط کرد و همین حرکت بازار را به سمت ناحیه نزولی سوق داد. در نزدیکی این ناحیه یک الگوی نزولی هم در ۴۹,۲۰۰ دلار حمایتی را تشکیل داده بود که در ادامه شکسته شد.   با ادامه روند نزولی قیمت به زیر ۴۸,۵۰۰ دلار سقوط کرد و در پایین‌ترین سطح به نزدیکی ۴۷,۲۰۰ دلار رسید. کف قیمتی در محدوده ۴۷,۳۰۵ دلار شکل گرفته و قیمت در حال تثبیت است. بیت کوین در حال حاضر زیر سطح ۴۹,۰۰۰ دلار و میانگین متحرک ساده ۱۰۰ ساعته قرار دارد و اگر روند بازار صعودی شود، نزدیک‌ترین مقاومت پیش روی قیمت در ۴۸,۲۰۰ دلار خواهد بود. ۴۸,۵۰۰ دلار هم به‌عنوان اولین مقاومت کلیدی قیمت عمل خواهد کرد.   سطح ۲۳.۶ درصد اصلاحی فیبوناچی هم در نزدیکی ۴۸,۵۰۰ دلار قرار دارد. گفتنی است که در این تحلیل سطوح فیبوناچی بر اساس حرکت نزولی قیمت از ۵۲,۱۱۱ دلار تا ۴۷,۳۰۵ دلار تنظیم شده است. اگر این مقاومت در ادامه شکسته شود، ۴۹,۸۰۰ دلار مانع بعدی پیش روی خریداران خواهد بود.   نمودار قیمت بیت کوین   علاوه بر این، سطح ۵۰ درصد اصلاحی فیبوناچی هم که در محدوده ۴۹,۷۰۰ دلار قرار دارد، می‌تواند به‌عنوان یک مقاومت کلیدی برای خریداران در نظر گرفته شود. عبور قیمت از ۴۹,۸۰۰ دلار می‌تواند آغازگر یک روند صعودی تازه باشد. ۵۱,۲۰۰ دلار هم احتمالاً به‌عنوان مانع بعدی پیش روی قیمت عمل خواهد کرد.   از سوی دیگر، اگر بیت کوین در ادامه نتواند موقعیت خود را تا بالای ۴۹,۲۰۰ دلار بازیابی کند، ممکن است روند نزولی ادامه یابد. در این صورت نزدیک‌ترین حمایت در ۴۷,۵۰۰ دلار است و پس از آن ۴۷,۲۰۰ دلار اولین حمایت کلیدی پیش روی قیمت خواهد بود.   شکسته‌شدن حمایت ۴۷,۲۰۰ دلاری می‌تواند با سقوط قیمت به ۴۶,۵۰۰ دلار همراه باشد. ادامه‌ روند نزولی هم می‌تواند منجر به ریزش بیشتر قیمت تا ۴۵,۵۰۰ دلار شود.   شاخص مکدی (MACD) به‌آرامی در حال ورود به محدوده نزولی است و شاخص قدرت نسبی (RSI) هم زیر سطح ۴۰ قرار دارد.   همان‌ طور که گفته شد، ۴۷,۲۰۰ و ۴۶,۵۰۰ دلار حمایت‌‌های کلیدی بیت کوین هستند و ۴۸,۲۰۰، ۴۸,۸۰۰ و ۴۹,۸۰۰ دلار هم به‌عنوان مقاومت‌‌‌های پیش روی قیمت عمل می‌کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: پیش روی قیمت روند نزولی بیت کوین ۲۰۰ دلار ۵۰۰ دلار ۰۰۰ دلار دلار هم ۴۷ ۲۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۲۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین نرخ اسکناس آمریکایی در بازار روز گذشته مجددا به کانال پایین‌تر بازگشت. بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت دلار آزاد در روزهای اخیر در حال رفت و برگشت میان کانال‌های ۶۰، ۶۱ و ۶۲ هزار تومانی بوده است. ورود و خروج معامله‌گران به بازار در کنار قدرت‌نمایی اخبار در حال تحت تاثیر قرار دادن نرخ ارز است. به عقیده کارشناسان کف و سقف تقریبی دلار در حال حاضر نیمه نخست کانال ۶۰ هزار تومانی و مرز کانال‌های ۶۲ و ۶۳ هزار تومانی است.
دنیای اقتصاد نوشت:تابلوهای بازار ارز تهران در روز گذشته قرمز بود. پس از اصلاح نرخ صورت گرفته در بازار روز سه‌شنبه و رشد نرخ‌ها در این روز، روند بازار در روز گذشته مجددا کاهشی شد. به‌نظر می‌رسد دلار در روز سه‌شنبه سقف مقاومت جدید خود را محک زده است.

سیگنال‌های موجود در اخبار به نفع بازارساز است. اخباری مانند گشایش‌های ارزی جدید و احتمال تداوم یافتن مذاکرات با غرب و از همه مهم‌تر آمار و ارقام منتشر شده در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر، از جمله مواردی است که در کنترل انتظارات تورمی به بازارساز کمک می‌کند. حال باید دید بانک مرکزی با توجه به ذخایر ارزی خود مایل به ثبات‌بخشی به بازار است یا تمایل دارد نرخ ارز به روند کاهشی خود ادامه دهد.

کاهش دمای بازار ارز
دیروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار آزاد که در روز سه‌شنبه با رشد قیمت هزار و ۵۵۰ تومانی به نیمه کانال ۶۲ هزار تومانی رسیده بود، فعالیت خود در بازار صبح روز گذشته را با افت قیمتی حدود ۵۰۰ تومانی در مرز کانال‌های ۶۱ و ۶۲هزار آغاز کرد.

در ادامه بازار دیروز روند کاهشی این ارز شدت بیشتری به خود گرفت به‌صورتی که آخرین نرخ نقدی بازار با اختلافی ۸۰۰ تومانی نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۶۱ هزار و ۷۵۰ تومان ثبت شد. این در حالی است که روند کاهشی ارزهای دیگر بازار مانند یورو و پوند از دلار نیز شدیدتر بود. هر برگ اسکناس یورو در عصر روز گذشته حدود هزار و ۱۵۰ تومان ارزان‌تر از نرخ پیشین در رقم ۶۶ هزار و ۱۵۰ تومان معامله شد. پوند نیز با افت قیمتی هزار و ۳۰۰ تومانی در رقم ۷۷ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش رسید.

طلا گوش به فرمان ارز
افت نرخ ارز در روز گذشته قیمت شاخص‌های طلایی را نیز تحت تاثیر قرار داد. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر روز گذشته با افت قیمت یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی در رقم ۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد. این افت قیمت مستقیما به‌دلیل افت نرخ شاخص‌های تشکیل‌دهنده نرخ سکه طلا رخ داده است. بهای جهانی فلز طلا و همچنین نرخ دلار آزاد در روز گذشته کاهشی بود. همچنین نیم و ربع سکه نیز در روز گذشته ۶۰۰ و ۲۰۰ هزار تومان افت نرخ را تجربه کردند و به ترتیب در ارقام ۲۴ میلیون تومان و ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شدند.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901979

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟