Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@14:47:04 GMT

بازار ارز دیجیتال امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ + تحلیل و اخبار

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۵۰۹۹

بازار ارز دیجیتال امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ + تحلیل و اخبار

بانک دیجیتال استارلینگ (Starling) بریتانیا تمام پرداخت‌ها به صرافی‌های ارزهای دیجیتال را معلق کرده است. این بانک چلنجر نگرانی در رابطه با اعمال تبهکارانه مالی مرتبط با ارزهای دیجیتال را دلیل این تصمیم خود عنوان کرده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ایمان کرمی، تحلیلگر بازارهای مالی، بازار ارزهای دیجیتال امروز _ سه‌شنبه ۱۱ خردادماه_ را اینگونه تحلیل می‌کند:

نگاهی به تحولات امروز بازار ارزهای دیجیتال

(منبع: ارز دیجیتال)

مقابله دولت‌ها با رمز ارزها

یکی از نکات مهم در خصوص بازار رمز ارزها بحث عدم توانایی رهگیری تراکنش‌ها است که این موضوع نگرانی‌های زیادی برای دولت‌ها در سراسر دنیا ایجاد کرده است، این یک مزیت برای فعالین بازار رمز ارزها است زیرا می‌توانند از پرداخت مالیات دوری کنند و یک تهدید برای دولت‌ها و یا حتی بحث امنیت کشورها است زیرا ممکن است تراکنش‌هایی که بر اساس جرایم مختلف انجام می‌شود قابل ردگیری نباشد و امکان یافتن مبدا و مقصد نیست، این موضوع باعث شده که برخی از کشورها که بزرگترین استخراج کنندگان رمز ارز هستند نیز برخی از محدودیت‌ها را بر روی آن فعال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک دیجیتال بریتانیایی همه پرداخت‌ها به صرافی‌های ارز دیجیتال را متوقف کرد

به گزارش دیلی تلگراف، بانک دیجیتال استارلینگ (Starling) بریتانیا تمام پرداخت‌ها به صرافی‌های ارزهای دیجیتال را معلق کرده است. این بانک چلنجر نگرانی در رابطه با اعمال تبهکارانه مالی مرتبط با ارزهای دیجیتال را دلیل این تصمیم خود عنوان کرده است. سخنگوی این بانک با اعلام موقتی بودن این تصمیم گفت که هدف آن‌ها از تعلیق پرداخت‌ها، حصول اطمینان در رابطه با حمایت بانک از مشتریانش بوده است. این بانک تحت حمایت بانک گلدمن ساکس قرار دارد و در ماه آوریل ۵۰ میلیون پوند پول نقد از این بانک وال استریتی را به سیستم خود تزریق کرد و در حال حاضر نیز منتظر عرضه اولیه سهام خود می‌باشد.

افت ۱۶ درصدی سختی استخراج بیت‌کوین در پی محدودیت‌های اعمال شده از سوی چین

پس از اعمال محدودیت‌های دولت چین، سختی استخراج بیت‌کوین در نیمه شب گذشته تا ۱۶ درصد کاهش یافت. داده‌های درون-زنجیره‌ای بیانگر آن است که سختی شبکه‌ی بیت‌کوین به ۲۱.۰۵ تریلیون و در ارتفاع بلاک ۶۸۵،۴۴۰ رسیده است که در مقایسه با بالاترین مقدار خود در ۱۳ می با افت ۱۶ درصدی همراه است. در حقیقت مدت زمان ایجاد یک بلاک جدید در شبکه‌ی بیت‌کوین از تاریخ ۱۳ می (جدیدترین تنظیم سختی استخراج) تا ۲۱ می، افزایش یافته و به ۱۱.۸ دقیقه رسیده است. دولت چین در ۲۱ می اعلام نمود که تصمیمات تازه‌ای برای محدودیت ماینینگ و فعالیت‌های تجاری بیت‌کوین اتخاذ نموده است. این بازه‌ی جدید حتی از مدت زمان پیش‌فرض ۱۰ دقیقه‌ای شبکه‌ی بیت‌کوین برای ایجاد هر بلاک ۱۸ درصد کمتر است. به تعبیر دیگر، میانگین نرخ هش در بازه‌ی ۱۳ تا ۲۱ می تا ۱۴۷ اگزاهش در ثانیه (هر اگزاهش: ۱ به‌همراه ۱۸ صفر) کاهش یافته است.

سختی شبکه چیست؟

سختی شبکه ایجاد یک مکانیسم برای مدیریت زمان تولید شدن یک بلاک جدید است.

به طور کلی اساس کار سختی شبکه و یا سختی استخراج در تمامی ارزهای دیجیتال یکسان است. اما برای اینکه با مفهوم سختی شبکه آشنا شوید بهتر است یک نمونه ارز دیجیتال همچون بیت کوین را در نظر بگیرید.

سختی شبکه ارز دیجیتال بیت کوین، هر دو هفته یک بار تغییر کرده و تا زمان پیدا کردن هر بلاک، به صورت میانگین ده دقیقه باقی می‌ماند. در این صورت، وقتی سختی شبکه وجود نداشته باشد، با ورود ماینرهای بیشتر به شبکه، هش های بیشتری برای هر بلاک زده می‌شود. با حدس‌های بیشتر، احتمال اینکه هر بلاک در مدت زمان کمتری پیدا شود، بیشتر است.

بنابراین با وجود چنین شرایطی، هیچ عامل کنترل کننده‌ای وجود ندارد تا از ورود ماینرها جلوگیری کند. پس با تصور اینکه سختی شبکه بیت کوین هر دو هفته یک بار تغییر می‌کند و اینکه زمانی که برای حل هر بلاک مورد نیاز است، در حدود ده دقیقه بوده، بنابراین کل زمان مورد نیاز برای حل این این تعداد بلاک، ۲۰۱۶۰ دقیقه است. اما مشکل اینجاست، زمانی که تعداد ماینرها در طی این دو هفته افزایش یابد، احتمال اینکه تعداد بلاک‌ها زودتر از موعد مشخص و یا اینکه دیرتر حل شوند، وجود دارد. در این صورت سختی استخراج باید تعداد خود را با تعداد ماینرها منطبق کند.

برزیلی‌ها ملزم به ثبت دارایی‌های دیجیتال در اظهارنامه مالیاتی شدند

سازمان امور مالیاتی برزیل اعلام کرد برزیلی‌هایی که در سال گذشته میلادی ۹۶۰ دلار دارایی دیجیتال در اختیار داشته‌اند باید آن را در اظهارنامه‌های مالیاتی خود اعلام کنند. مردم این کشور تا ابتدای ژوئن (۱۱ خرداد) فرصت دارند اظهارنامه‌های خود را ثبت کنند در غیر این صورت با جریمه‌های سنگین مواجه خواهند شد. جریمه‌ها از ۳۰ دلار شروع می‌شود و تا ۲۰ درصد مقدار مالیات ممکن است افزایش یابد ولی افرادی که عمداً از ثبت دارایی‌های دیجیتال خود در اظهارنامه مالیاتی خودداری کنند احتمالاً تا ۱۵۰ درصد مقدار مالیات جریمه شوند. گفتنی است مالیات بر ارزهای دیجیتال در برزیل تنها مشمول افرادی می‌شود که سود ماهانه آنها از محل این دارایی‌ها بیشتر از ۶۷۰۰ دلار بوده است.

مدیرعامل بایننس دارایی پرتفوی خود را اعلام کرد

کالین وو، روزنامه‌نگار چینی حوزه بلاک چین جزئیاتی از مصاحبه با چانگ پنگ ژائو، مدیرعامل صرافی بایننس را منتشر کرده است. ژائو در این مصاحبه اعلام کرده است که ۹۹ درصد ثروت شخصی خود را به دارایی‌های دیجیتال اختصاص داده است. بیشتر دارایی دیجیتال وی به صورت بایننس کوین و درصدی کمی نیز به صورت بیت کوین ذخیره شده است.

وی همچنین به مقایسه اسمارت چین بایننس و اتریوم پرداخته و عنوان کرده است: «اتریوم را می‌توان به خودروی مرسدس تشبیه کرد، اما پلتفرم قراردادهای هوشمند بایننس مرسدسی است با ۱۰ برابر سرعت بیشتر.»

کریپتو کینگ: دوج کوین ۳۷ میلیارد دلار نمی‌ارزد

بری سیلبرت، مدیرعامل دیجیتال کارنسی گروپ باز هم دوج کوین را مورد انتقاد قرار داد. او در مشاجره توییتری جدید خود با بیلی مارکوس، هم‌بنیانگذار این میم کوین که در توئیتر با نام «شیباتوشی ناکاموتو» فعالیت می‌کند، نوشت که دوج کوین ۳۷ میلیارد دلار نمی‌ارزد. بری سیلبرت که تحت عنوان «کریپتو کینگ» نیز شناخته می‌شود، در گذشته همواره انتقادات زیادی را نسبت این میم کوین مطرح کرده و حالا معتقد است که ارزش دوج کوین به جای آن که حاصل مفیدبودن و کارایی آن باشد، حاصل یک ایمان جمعی است.

مفهوم میم کوین‌ها تقریباً با شت کوین یکسان است، میم کوین به رمز ارزهایی گفته می‌شود که به منظور هیچ هدفی ساخته نشده است و ناگهان بر اساس وایرال شدن و مورد توجه قرار گرفتن بازار پامپ می‌شوند (رشد سریع)، حال ممکن است عکس سگ بر روی اینها باشد. باید اشاره کرد که، میم کوین (memecoin) یا جوک کوین ارز دیجیتالی است که از رواج یک شوخی اینترنتی آغاز می‌شود. درواقع، می‌توان گفت میم کوین ایده طنزی است که تبدیل به یک ارز دیجیتال می‌شود و جالب اینجاست که بسیاری از میم کوین‌ها ارزش بازار بالایی پیدا می‌کنند

سرمایه گذاری طولانی مدت، سودآورترین شیوه سرمایه گذاری برای صندوق‌های سرمایه گذاری رمزارزهاست

در یک مقاله PwC آمده است که صندوق‌های سرمایه گذاری متمرکز بر رمزارزها، دارایی‌های تحت مدیریت خود را در سال ۲۰۲۰، تقریباً ۱۰۰٪ نسبت به سال قبل افزایش داده‌اند. بنابر گزارش تخمینی که اخیراً توسط PwC تهیه شده است به طور متوسط نشان می‌دهد، برگشت سرمایه در سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۲۰ درصد بوده است، در حالی که این درصد در سال ۲۰۱۹ فقط ۳۰٪ بود. نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که ۲۱ درصد از صندوق‌های تأمینی سنتی در ارزهای رمزنگاری شده مختلف سرمایه گذاری کرده اند و بیت کوین بیشترین موقعیت را به خود اختصاص داده است. اگرچه متوسط تخصیص آنها فقط ۳٪ از کل اوراق بهادار آنها را نشان می‌دهد، اما بیش از ۸۵٪ آنها قصد دارند سرمایه بیشتری را تا پایان سال ۲۰۲۱ به کار گیرند.

نقشه بازار رمز ارزها

منابع: کوینبیس، نوبیتکس، یوبیتکس وارزدیجیتال

کد خبر 497741

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ارز دیجیتال مزرعه استخراج ارز دیجیتال قیمت ارز دیجیتال دستگاه های استخراج ارز دیجیتال دستگاه استخراج ارز دیجیتال ارز دیجیتال در ایران رمز ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید و فروش ارز دیجیتال ارز دیجیتال چیست انواع ارز دیجیتال 19 صرافی ارز دیجیتال آموزش ارز دیجیتال ارز دیجیتال در اصفهان ارز دیجیتال قیمت ارزهای دیجیتال بازار ارزهای دیجیتال قیمت ارزهای دیجیتال ارزهای دیجیتال جدید ارزهای دیجیتال چیست بررسی ارزهای دیجیتال ریسک ارزهای دیجیتال شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری ارز دیجیتال ی بیت کوین پرداخت ها دارایی ها رمز ارزها سختی شبکه دوج کوین رمز ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۵۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد

آفتاب‌‌نیوز :

تحلیلگر پلتفرم تحلیل زنجیره‌ای کریپتو کوانت، حرکات آتی سرمایه‌گذاران فردی در بایننس را بررسی و بر افزایش نرخ‌های تامین مالی در این صرافی تاکید کرد. وی دریافت که افزایش موقعیت‌های خرید می‌تواند نشان‌دهنده اوج باشد.

این تحلیلگر به سرمایه‌گذاران هشدار داده است که محتاط باشند. وی خاطرنشان کردکه الگو‌های مشابه در گذشته با کاهش کوتاه‌مدت همراه بوده است.

از آنجایی که بایننس یکی از بهترین مراکز مبادلات مبتنی بر افراد است، داده‌ها نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاران فردی بایننس موقعیت‌های خرید را ایجاد کرده‌اند و از نظر تاریخی، افزایش موقعیت‌های (پوزیشن) طولانی در بایننس اغلب به معنای اوج است.

به گزارش کریپتو، پس از انتشار داده‌های حقوق و دستمزد غیرکشاورزی ایالات‌متحده در روز جمعه، بازار ارز‌های دیجیتال شاهد افزایش قابل توجهی بود که اشتها را برای موقعیت‌های طولانی افزایش داده است. بر اساس داده‌های کوین گکو، بیت‌کوین در ۲۴ ساعت گذشته ۹ درصد افزایش یافته است و در زمان نگارش این مطلب با قیمت ۶۴هزار و ۲۰۰ دلار معامله می‌شود.

مجموع ارزش بازار جهانی ارز‌های دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۲۱ درصد بیشتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۴۹ درصد کل بازار ارز‌های دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۳۲ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارز‌های دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۵۵.۰۷ میلیارد دلار است که ۲۵.۴۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۴.۹۵ میلیارد دلار است که ۸.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۵۰.۰۵ میلیارد دلار است که ۹۰.۸۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارز‌های دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارز‌های دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۴۰ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۳ هزار و ۲۹۴.۹۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۳ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۰۲ درصد کاهش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۰۸۹.۲۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۴۹ درصد کاهش

۳- تتر

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۷ درصد افزایش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۸۱.۶۳ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۸۰ درصد کاهش

۵- سولانا

قیمت: ۱۴۴.۴۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۹۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۵۴ درصد افزایش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۱.۰۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد کاهش

۷- ریپل

قیمت: ۰.۵۲۸۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۴۳ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱.۲۵ درصد افزایش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۵۸۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۵.۵۹ درصد افزایش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۵.۹۰ درصد افزایش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۶۱ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۸۶ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۲.۴۹ درصد افزایش

۱۰- کاردانو

قیمت: ۰.۴۵۵دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۷۶ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۹۹ درصد کاهش

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت کوین مشخص شد
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد | قیمت جدید انواع ارزهای دیجیتال
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • تحلیل روند بازار سهام در هفته‌ای که گذشت
  • پای بیت کوین به معاملات مسکن تهران باز شد
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟